Bezienswaardigheden

Wilt u heerlijk uitwaaien, samen uit eten of een van de mooie zomerdagen meepikken. Het ligt letterlijk aan uw voeten als u de deur uitstapt bij hotel Bella Vista. De stranden strekken zich uit van het gemoedelijke familiestrand ten zuiden van de haven tot de hippe strandtenten aan het Zwarte pad ten noorden van de Pier. Van de vele restaurants langs de boulevard bevelen wij graag drie favorieten aan.

Strandpaviljoen Wensveen biedt een huiselijke sfeer: "Dit is leven, zoals het altijd zou moeten zijn".

Strandtent Solbeach biedt gerechten aan voor de visliefhebber met authentieke Noordzeevis.

Buena Vista Beach Club is de gehele dag geopend en ligt op slechts enkele minuten lopen van hotel Bella Vista.

 

De Haven

De haven van Scheveningen biedt een goede mix van het traditionele vissersdorp en internationale allure door de jachthaven met de vele luze plezierboten en uitmuntende restaurants, zoals Catch by Simonis.

 

Muzee Scheveningen

In het geheel gerestaureerde schoolgebouw uit 1877 ontdek je de geschiedenis van het vissersdorp en de badplaats. Ga terug in de tijd en neem een kijkje in de wonderlijke wereld boven én onder de zeespiegel. Muzee Scheveningen is op slechts enkele minuten lopen van het hotel aan de Neptunusstraat 90-92.

 

Alle voorzieningen binnen handbereik

Met tramlijn 1, direct om de hoek van het hotel bent u in korte tijd bij het Gemeentemuseum, het Museon of het Vredespaleis. Een paar haltes verder stapt u uit voor het Binnenhof en loopt u van daaruit de mooie winkelstraten van Den Haag in. Met tram 9 vanaf het Circustheater bent u in korte tijd bij Madurodam.

Dankzij een samenwerking met Tours & Tickets (*) kunt u gemakkelijk bij de receptie van het hotel toegangsbewijzen kopen voor bijvoorbeeld Sealife en Madurodam. 

*In verband met COVID19 tijdelijk niet van toepassing.