Kamers & appartementen

Bekjk hieronder ons uitgebreide aanbod aan kamers en appartementen. U kunt direct de beschikbaarheid van de kamer(s) van uw keuze controleren en een reservering maken. Een geldige creditcard is nodig om te boeken. Deze zal enkel gebruikt worden om de boeking te garanderen, de betaling vindt plaats bij aankomst in het hotel.

Voorzieningen

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet. Sommige kamers beschikken over een bad. Voor de Budget- en Standaardkamers zijn voorzieningen zoals een waterkoker en strijkijzer op verzoek beschikbaar. Het hotel beschikt niet over een lift. 

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid van ons hotel is als volgt: gratis annulering is mogelijk tot 3 dagen voor de aankomstdag. Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) worden de kosten van de eerste overnachting in rekening gebracht. Let wel op: (indien van toepassing) de aankomstdag begint om 0:00 uur. Boekingen binnen drie dagen voor de aankomstdag zijn definitief en kunnen niet meer kosteloos geannuleerd worden. Met het boeken van een kamer gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de huisregels van het hotel.