Appartementen in Hotel Bella Vista

Hotel Bella Vista beschikt over appartementen voor 2, 3 en 4 personen en door het plaatsen van een extra bed zelfs voor 5 personen. Met de appartementen van Hotel Bella Vista heeft u de vrijheid van een appartement en het gemak van de hotelvoorzieningen.

Vrijwel alle appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw op de Gevers Deynootweg. Twee appartementen bevinden zich op enkele minuten loopafstand van het hotel. 

 

 

Volledig ingerichte keuken / kitchenette

De appartementen zijn voorzien van ingerichte kitchenettes / keukens en daarmee zeer geschikt voor een langer verblijf zoals een lang weekend, een midweek of zelfs langer. De appartementen beschikken over keukenapparatuur zoals koelkast, magnetron, waterkoker en Senseo Koffiezetapparaten (koffiepads kunt u zelf meenemen, maar deze zijn ook te verkrijgen bij de receptie. Ook kookgerei en servies is in het appartement aanwezig: u hoeft alleen nog maar de boodschappen te doen! 

Hieronder ziet u impressies van enkele van onze appartementen. Ieder appartement in Hotel Bella Vista is anders ingericht, waardoor wij bij boeking niet kunnen garanderen dat u een appartement toebedeeld krijgt van deze foto's.

 

 

Het gemak van een hotel

Hoewel u verblijft in een appartement heeft u het gemak van de voorzieningen van een hotel.

De appartementen zijn standaard voorzien van beddengoed en handdoeken. Bij een langer verblijf wordt het beddengoed op regelmatige basis verschoond en handdoeken dagelijks vervangen.

U kunt, indien gewenst, ook één of meerdere dagen gebruik maken van het ontbijt in het hotel.

De receptie is 24 uur per dag geopend om al uw vragen te beantwoorden.