Nieuws

 

Ontbijt in Hotel Bella Vista 2

Wij bieden nu ook ontbijt aan in Hotel Bella Vista 2 in de vorm van een 'ontbijtpakket'; een eenvoudig ontbijt dat aan de deur van de kamer wordt gebracht. Hiervoor kiest u bij het boeken het 'ontbijtarrangement'. 

Natuurlijk kunt u er ook nog steeds voor kiezen om gebruik te maken van ons uitgebreide ontbijt in het hoofdgebouw.

 

Familie-arrangement*

Nieuw is ons familie-arrangement voor een 4-persoonskamer in Hotel Bella Vista 2. Dit arrangement is inclusief ontbijt op de kamer voor 4 personen, parkeerplaats en late checkout (12:00u in plaats van 11:00u).

 

Maatregelen rondom het Corona-virus

In verband met de maatregelen rondom het Corona-virus bieden wij slechts beperkt ontbijt aan. Een beperkt aantal kamers is wel te boeken via onze website. 

 

Toeristenbelasting

Sinds 1 januari is de toeristenbelasting in Den Haag € 4,60 per persoon, per nacht. Vanaf 1 juli zal dit € 5,35 zijn. De nieuwe tarieven zijn door de gemeente Den Haag vastgesteld en gelden ook voor reeds gemaakte reserveringen.

 

 

 

Activiteiten in Scheveningen en Den Haag

Live on the Beach

De concerten op het strand van Scheveningen zijn weer aangekondigd. Op 5 en 6 september 2020 worden er weer grootse concerten georganiseerd op het strand met dit jaar de band Krezip als hoofdgast. Voor meer info: https://www.liveonthebeach.nl/nl

Concerten Zuiderpark Den Haag

Op 26 en 27 juni worden er concerten gegeven door de Editors, Kings of Leon en Snow Patrol. Voor meer info: https://www.mojo.nl/tours/zuiderpark/

Musicals

In het Scheveningse Circustheater is bekend van de grote musicals. Op de website https://www2.stage-entertainment.nl/nl/shows/musical/anastasia is hier meer over te lezen.

 

Overige informatie

Verloren / vergeten voorwerpen

Bent u iets vergeten in het hotel? Indien dit gevonden is, kunnen wij dit via PostNL naar ieder adres in Nederland sturen. Indien het als standaard pakket verstuurd kan worden, geldt hiervoor een standaardprijs van € 10,00 voor porto en verpakkingsmateriaal. Voor zendingen die te groot of te zwaar zijn, gelden afwijkende tarieven, evenals voor waardevolle items die verzekerd of aangetekend verstuurd worden.

De kosten voor verzending van vergeten voorwerpen kunt u gewoon per bank overmaken.

Tarieven overige diensten

  • Parkeren: € 17,50 per nacht
  • Extra bed / extra gast op de kamer: € 39,00 per nacht
  • Babybedje: € 5,00 per nacht
  • Rozenblaadjes op bed: € 7,50
  • Bos bloemen op de kamer: € 17,50
  • Ontbijt: € 12,50 per persoon
  • Koffie / thee: € 2,00 

Speciale wensen

Speciale wensen zoals een 2-persoonsbed, een kamer op de begane grond of een glutenvrij ontbijt? Laat het ons weten via de opmerkingen bij het boeken van de kamer en we zullen hier rekening mee houden.