Locatie

Wilt u heerlijk uitwaaien, samen uit eten of een van de mooie zomerdagen meepikken. Het ligt letterlijk aan uw voeten als u de deur uitstapt bij Bella Vista. De haven van Scheveningen biedt een goeie mix van het traditionele vissersdorp en de jachthaven die mede door de toprestaurants internationale allure uitstraalt.  

Hotel Bella Vista ligt op slechts enkele minuten van het strand vandaan aan de Gevers Deynootweg waar ook directe tram- en busverbindingen zijn met het centrum van Den Haag. Tram 1 en bus 22 stoppen direct bij het hotel.

 

Den Haag Scheveningen

De stranden strekken zich uit van het gemoedelijke familiestrand ten zuiden van de haven  tot de hippe strandtenten aan het Zwarte pad ten noorden van de Pier.  

Locatie 1

Alle voorzieningen binnen handbereik

Locatie 2 Location 3

En stapt u voor ons hotel op de tram dan zit u in een mum van tijd in het Gemeentemuseum, het Museon, Madurodam of het Vredespaleis. Een paar haltes verder stapt u uit voor het Binnenhof en loopt u van daaruit de mooie winkelstraten van Den Haag in.

Komt u voor zaken dan ligt ons hotel op bijvoorbeeld vijf minuten met de taxi van het Congrescentrum of het Kurhaus.  Een ideale uitvalsbasis voor business en pleasure!