Welkom bij Hotel Bella Vista

Ons hotel is gevestigd op twee locaties, op loopafstand van elkaar en van het strand. De receptie vindt u op de Gevers Deynootweg  1 t/m 5.  Behalve de nabijheid van de boulevard,  uitmuntende visrestaurants en diverse uitgaansgelegenheden bent u met het openbaar vervoer binnen een kwartier in het centrum van Den Haag. Bezoek ook een van de vele musea die Den Haag rijk is en attracties zoals Madurodam, Omniversum of Sealife. Ook voor de actieve toerist is er voldoende uitdaging. Van een fietstocht door de duinen tot een surfles op Nederlands’ populairste surfspot.  

Hotel Bella Vista 1

In onze hoofdvestiging vindt u zowel onze comfortabele standaard kamers als ruimere (deluxe) kamers. De standaard en deluxe kamers  zijn smaakvol ingericht en beschikken over een eigen badkamer, toilet, tv en een kluisje voor uw waardevolle spullen. Tevens beschikken onze appartementen over een ingerichte kitchenette. Tevens kunt u in onze hoofdvestiging ontbijten. De kamers en appartementen in het hotel beschikken over een gratis Wi-Fi verbinding.  

Tevens kunt u hier ontbijten.   

Hotel Bella Vista 2

Hotel 2

Eén straat achter onze hoofdvestiging vindt u onze dependance waar zowel  de 1-, 3- en 4-persoons standaardkamers als enkele 2-persoons deluxe kamers zijn gevestigd. De kamers hebben hetzelfde kwaliteitsniveau als Hotel Bella Vista 1. U heeft  24 uur per dag toegang met uw eigen sleutel en u kunt uiteraard ook gebruik maken van de faciliteiten van onze hoofdvestiging. Het inchecken voor uw verblijf in Hotel Bella Vista is altijd bij de receptie in het hoofdgebouw. Aldaar zult u de sleutel meekrijgen voor uw kamer in Hotel Bella Vista 2. Hotel Bella Vista 2 kijkt overigens direct uit op het Circustheater: ideaal voor een overnachting als u naar een voorstelling gaat.