Previous
Next

Zakelijk of Prive, slaap eens ’n nachtje aan zee!

Hotel Bella Vista

Op steenworp afstand van het strand in de oude kern  van Scheveningen vindt u de ideale plek voor een strandvakantie of een short break aan zee.  Ook voor een zakelijke trip is dit een ideale uitvalsbasis als voorbereiding op uw congres of zakelijke afspraak. Bekijk onze kamers en appartementen en kom alvast in de stemming  voor uw volgende trip.  U kunt kiezen uit diverse stijlvolle standaard en ruimere (deluxe) kamers  en diverse appartementen.

Klik op Kamers om uw keuze te bepalen. 

Promoties

Prev Next
 • Lazy Sunday

  Lazy Sunday

  Lekker lang uitslapen op zondag! Bella Vista biedt vanaf nu de Lazy Sunday aan. De Lazy Sunday betekent dat u niet om 11:00u hoeft uit te checken, maar pas om 17:00u. Geniet nog lekker een dagje extra van Scheveningen voor een kleine meerprijs. De Lazy Sunday is geldig in de wintermaanden in combinatie met een overnachting op zaterdag Afhankelijk van het kamertype varieert de toeslag van €25,00 tot €60,00 per kamer. De Lazy Sunday kan enkel bij aankomst gereserveerd worden en is op basis van beschikbaarheid.

 • Parkeren

  Parkeren

  Kom niet voor een verrassing te staan! Parkeren in Scheveningen kan lastig zijn en daarnaast ook prijzig. Boek nu direct een parkeerplaats bij uw verblijf voor bijna de helft van de prijs vergeleken met de openbare parkeergarages. Alleen online te boeken via deze website en tijdelijk gratis bij aankomst op zondag tot en met donderdag. Gratis parkeren alleen in combinatie met een boeking die op deze website is gemaakt.

 • Heerlijk ontbijten voor slechts € 12,50 - boek nu online!

  Heerlijk ontbijten voor slechts € 12,50 - boek nu online!

  Wij serveren ’s ochtends van 7.00 tot 10.30 uur ontbijt. U kunt dan goed aan de dag beginnen. Aan tafel krijgt u een uitgebreid ontbijt geserveerd inclusief een gebakken eitje. Bij uw boeking of bij aankomst kunt u aangeven of u hier gebruik van wilt maken.