Parkeren in Scheveningen

De gemeente Den Haag voert een actief beleid om het autoverkeer in Scheveningen te ontmoedigen. Een onderdeel van dit beleid is dat voor heel Scheveningen betaald parkeren geldt. Dit geldt zowel voor parkeerplaatsen op straat als in de parkeergarages. Gratis parkeren is hierdoor niet mogelijk. Tevens is het aantal parkeerplaatsen in Scheveningen beperkt en is langer parkeren enkel mogelijk in één van de parkeergarages. Voor meer informatie over openbaar parkeren verwijzen wij u naar de website van de gemeente Den Haag.

Speciaal voor onze gasten bieden wij parkeerplaatsen aan in de buurt van het hotel voor een vaste dagprijs van € 17,50. De tijd waarbinnen gebruik gemaakt kan worden van deze parkeerplaatsen is steeds tussen 14:00u-14:00u. 

Ook wij hebben te maken met een beperkt aantal parkeerplaatsen (minder dan het aantal kamers) en wij adviseren u dan ook direct de parkeerplaats online te reserveren bij uw overnachting. De parkeerplaats is alleen online te boeken via onze eigen website en niet via andere websites.

Om zoveel mogelijk gasten een parkeerplaats aan te kunnen bieden, geldt er een maximum van 1 parkeerplek per gereserveerde kamer.